SENIOR FEMENI : GRAN VICTORIA DEL CVS SOLLER TOURS

CVS SOLLER TOURS 3-0 COR PITIUS (26-24/25-16/25-17)

Les nostres nines del CVS Sóller Tours es varen imposar en un gran partit a un bon conjunt com va ser el Cor Pitius d'Eivissa per 3-0 amb parcials 26-24 / 25-16 / 25-17, aconseguint així la seva tercera victòria consecutiva que els permet comandar la classificació.

El partit, tot i el clar marcador per 3-0 no va ser gens fàcil ja que el conjunt visitant es va mostrar com un equip sòlid i amb les idees molt clares, practicant un bon volei davant el qual les nostres jugadores varen haver de fer el seu millor joc per a poder doblegar les eivissenques. Tant es així que el primer set es va decidir per nomes dos punts, disposant les visitants d'una pilota de set. Però quant pitjor estaven les solleriques, varen saber remuntar i endur-se aquest important set.

En el segon i el tercer les solleriques no es varen deixar sorprendre i dugueren s’iniciativa en el joc  i en el marcador, amb les visitants lluitant-ho tot i unes locals que feren el seu millor partit en quant a joc, amb unes centrals com son na Marga i na Paula que feren un feinada en bloqueig, una gran direcció de sa col·locadora, na Nena, que dirigí a la perfecció el seu equip, una oposta, n'Antonia Tovar, que a mes de fer una gran feina en defensa, va puntuar bastant amb uns atacs variats, i per acabar les receptores, Blanca, que va estar brillant en atac i n'Adela Mas, espectacular en recepció i contundent en atac, així com les jugadores de la banqueta amb una gran actitut.

Les nostres jugaran el proper diumenge a les 12 h a Manacor, davant el potent equip local en un partit difícil per les solleriques.