CVS JUVENIL F. A : DERROTA DEL CVS BAR NINI SOLLER DAVANT UN CIDE MOLT POTENT

CIDE 3-0 CVS BAR BINI SOLLER (25-14/25-22/25-17)

Pel CVS Bar Bini Sóller jugaren: Antonia, Adela, Maria M., Maite, Aina, Neus, Rosa, Laura, Miquela, Jenny i les cadets Aina i Marga.

Bones sensacions tot i la derrota sofrida aquesta semana contra el que, segurament, serà el millor equip de la  categoria.
El primer set fou dominat clarament per les locals on les solleriques entraren molt desconcentrades i desorientades al partit i res pogueren fer front l'encert rival. En el segon les coses canviaren i les nostres entraren mes concentrades, tenguent clar el que tenien que fer per poder donar un ensurt al rival. Així i tot, no es va poder aconseguir i s'emportaren el set les local per 25-22. El tercer fou ben igual que el segon, on les solleriques anaven igualades en el marcador inclus en alguns moments anaven per davant, pero el final de set els hi va pesar hi no saberen mantenir la concentració per acabar guanyant el parcial.

Proper partit de les nostres a Son Angelats, el proper divendres 24 a les 20:00 h. contra el CV Bunyola. Molta sort!!